Halolaj, Vásárlói vélemények

A Halolaj termékekről írt vásárlói vélemények, fogyasztók véleménye a Halolaj készítményekről.
Vélemény hitelesség: az itt publikált véleményeket vásárlói visszajelzések, és számos más weboldalon közzétett vélemény alapján állítottuk össze.
Sztanó Eszter, Pécs » Koleszterin és Koncentráció
Egy évvel ezelőtt ismerkedtem meg a Vegepa kapszulával. Korábban számos halolaj készítményt próbáltam ki a magas koleszterinemre, és a koncentrációm fokozásához, de egyik sem tudta ezt a szintet, még megközelítőleg sem. Általánosan javított a közérzetemen és sokkal hatékonyabban tudok odafigyelni az irodai munkámra.
Fleisz Mónika, Zirc » Hiperaktivitás, viselkedési zavar
Kisfiam Patrik 3 éves lesz. 2008. november óta issza a halolajat.
Nekünk az igazi visszajelzést az jelentette, amikor a kicsinkre oly jellemző hiszti látványosan csökkent. Türelmesebb, nyugodtabb lett, de ezt a család ismerősei is észlelték anélkül, hogy tudatában lettek volna a Kids halolaj alkalmazásának.
Egyik betegsége alkalmával, amikor amúgy is sok más gyógyszert kellett beszednie, nem kapta egy hétig. Ezután sokkal akaratosabb, szófogadatlanabb volt. Majd újra elkezdtük adagolni, és visszaállt a régi rend.
Kíváncsiságból még egy párszor felfüggesztettük az adását, várva a hatást. Persze, ezt megint egy hisztisebb viselkedés jellemezte.
Az átlagosnál kevesebbet dacol, pedig most éppen ebben a korban van. Bárhol bármit meg tudok vele beszélni, nem kell félnem, hogy jelenetet rendez. Ez pedig már azt is igazolja, hogy nagyon jó a problémamegoldó és a helyzethez való alkalmazkodó képessége.
Természetesen azért, neki is vannak rosszabb napjai...
A memóriája pedig mindig meglep. Egyszer hallott dolgot hetekkel, hónapokkal később újra meséltet.
Szerintem nekünk a magasabb intellektuális és beszédfejlődési szint elérésében is sokat segített az Eskimo kids. A testvérének is adni fogom, ha betölti az első évét.
Garai Jánosné Eliza, Szombathely » Koleszterin szint
Szeretném megköszönni Önöknek, mert az Eskimo-3 olaj csodát tett velem. Súlyos problémák voltak a triglicerid szintemmel, magas volt a koleszterin a véremben. 1,5 hónapos Eskimo-3 fogyasztás után 612 mg / dl-es szintre csökkent le a koleszterin aránya a véremben. A legutolsó méréseknél a triglicelid szintem 184 mg / dl volt. Ha nem velem történt volna, el sem hinném. Kúraszerűen az egész család fogyasztja! További jó munkát nektek!
Vértes Károly, Gyomaendrőd » Időskor
Sokféle halolajat kipróbáltam korábban. 60 éves elmúltam, de lekopogom semmiféle érrendszeri betegséggel nem küszködök. Ízületi és csontbetegségeim sincsenek. Az Eskimo-3-at 5 éve fogyasztom, kúraszerűen minden évben veszek 4-5 üvegcsével. Nem tudom, hogy neki vagy sem, mindenesetre én így 60 felett is erejem teljében érzem magamat. Hálás vagyok minden eddig leszállított üvegért.
Üdvözlettel Károly.
Ambrus Fanni, Budapest » Bőrszépítés
A Vegepa kapszulát egészségem megőrzése céljából fogyasztom. Mivel modell vagyok, a bőröm egészsége és frissessége, számomra a legfontosabb. A Vegepa mellé Méhpempőt és Falvin 7-et is szedek, hogy bőrőm folyamatosan megkapja a szépségéhez szükséges összes tápanyagot. Sok más halolaj készítményt kipróbáltam már, de eddig a Vegepa volt a leg hatékonyabb. Tervezem, hogy az Eskimo-3-at is tesztelem hamarosan.
Palkovics Ferencné, Szigetszentmiklós » Vérnyomás
Nagyon sokat javított a vérnyomásomon az Eskimo-3. Évekig küszködtem korábban magas vérnyomással és az orvosok is mondták, hogy a koleszterinem magas. A diétával kezeltem magamat leginkább, évekig alig ettem zsíros ételeket. Ez a termék rövid idő alatt, jelentős mértékben csökkentette a magas vérnyomásomat. Néhány orvos által felírt gyógyszer szedését is abba tudtam hagyni.
Hajdú Szabolcs, Nyíregyháza » Koncentráció
Akkor éreztem csak meg igazán a Vegepa hatékonyságát, amikor egyik hétvégén elutaztam és nem vittem magammal. Sok betegséggel küszködök, mindegyik esetében javított az állapotomon, de főleg a koncentrációmat erősítő hatása miatt szedem. A Vegepa sokat lendített mindennapjaimon. Üzemvezetőként dolgozom, így mindenre nekem kell odafigyelni. Nem hagyhat ki egy percre sem a figyelmem, különben nagy bajok is lehetnek belőle.
Varga Jánosné, Győr » Terhesség A terhességem alatt fogyasztottam Eskimo-3-at. Nem mondom, hogy csak miatta, de tesztjeim eredménye mindvégig az ideális sávban voltak. Ez volt a második szülésem, sokkal könnyebben mentem át rajta mint korábban. Érezhetően szerepet játszott ebben az Eskimo-3 is. Ez egy nagyszerű készítmény, sok erőt és energiát ad. Ha lehet, mindig tartunk itthon belőle.Bagi Dénes, Érd » Iskolai Problémák
A Fiam Donát 11 éves és olvasási, írási, számolási nehézségekkel és figyelemzavarral küzd. A halolajat 1,5 éve kúraszerűen alkalmazzuk nála és az a tapasztalatunk, hogy a kúra kezdete után 2 héttel szinte "megtáltosodik" a agya. Jobban és hosszabb ideig tud koncentrálni, könnyebben megy a matekfeladatok megoldása.
Ajánlani tudom minden hasonló problémával küzdő gyereknek és szüleinek. Akinek hasonló tapasztalta van, tudja, hogy a tanulás szenvedés a gyerek és a vele tanuló szülő számára. Ha sikerélménye van a gyereknek egy önállóan és jól megoldott feladat után már megérte.
Krasznai Marietta, Budapest » Hiperaktivitás, Figyelemzavar
A Vegepa nekünk nagyon bevált, 6 éves kisfiunknak adtuk be, aki eléggé hiperaktív és figyelemzavara is volt. Sokat szenvedtünk ezek miatt, de már 2-3 hét után megváltozott a helyzet. Nővérem semmilyen hasonló problémával nem küzdő kislányánál is jól bevált. A Vegepa tudtommal különleges összetétele miatt jó a gyerekeknek, pláne az ilyen tünetekre. Köszönöm még egyszer, a gyors kiszállítást!
Gabriella, Hoxa Fórum » Lassúság, Aktivitás és Koncentráció fokozás
Az én fiam 12 éves, az idegeimet teljesen kikészítette a lassúságával. Persze csak akkor lassú, ha valamit muszáj megcsinálni, egyébként nem. Pl. elküldtem fogat mosni, és 20 perc múlva is csak a csapból folyó vizet nézte, el is felejtette, hogy miért ment oda. Nagyon kreatív, mindig tervez valamit gondolatban, ezért nem ér rá a hétköznapi tevékenységekre. Természetesen jártunk a Nevelési tanácsadóba, amit nagyon szeretett, mert csak vele foglalkoztak, de eredménye nem volt. A baj csak az, hogy az iskolában is ilyen, elábrándozik, lassan dolgozik. Alsó tagozatban a tanító néni a dolgozatoknál mellé állt, és sürgette, így mindig elkészült és jó jegyeket szerzett. Most, hogy ötödikes, ezzel már nem foglalkoznak, ezért lerontott több tantárgyból hármasra úgy, hogy a dolgozatait soha nem tudja befejezni, mert elvacakolja az időt. Ameddig eljut, az általában hibátlan, mert jó feje van és rendesen készül, de ez így csak hármasra elég. Senki nem tudott segíteni, ezért az interneten keresgéltem, így akadtam rá a Vegepára. December eleje óta szedi a kisfiam, és kb. 1 hónap után elkezdődtek a pozitív változások. Ti is így fogtok járni, mondhatnak itt a fórumon akármit, hogy így jó, ahogy van. Ez nem igaz, és ezt csak az tudhatja, akinek ilyen gyereke van. Sajnos a mai iskolarendszerben az ábrándozást, a lassúságot és sajnos a kreativitást sem tolerálják. Csak az olyan gyerek nekik a megfelelő, aki azonnal mindent időre megcsinál. Az olyan gyerekeknek, mint a tiéd és az enyém, sokkal gazdagabb a képzelőereje, mint a többinek, és ez miatt lassabbak a hétköznapi dolgokban. Az én kisfiam napi szinten "talál fel" és készít el új tárgyakat, dolgokat, és én ebben őt maximálisan támogatom, és mondom is neki, hogy ő még nagy ember lesz valamikor, de az iskolákat, akkor is el kell végezni, hogy jusson valamire. Most, hogy szedi a Vegepát, végre hozza az ötösöket, mert jobban tud koncentrálni, és be tudja fejezni a dolgozatokat. Nagyon tanácsolom, hogy kezdd el adni a gyermekednek, hogy nálatok is beálljon valami változás. Ne haragudj, hogy ilyen hosszú voltam, de hidd el, hogy én is mindent megpróbáltam az évek alatt, és már a végső elkeseredés határán voltam, mikor rátaláltam erre a szerre.
Bakáts Matild, Szeged » Erősítés, Influenza
Jelentősen változott egészségügyi állapotom a Vegepa szedése óta. Erősebbnek és szellemileg is tisztábbnak érzem magamat. Elkaptam az influenzát decemberben. A Vegepa hihetetlen gyorsan átsegített a betegségnek. 2-3 nap alatt elmúlt. Megjegyzem szedtem mellé Grapefruitmag kivonatot is.

Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Tóth Annamária, Budapest » Gyermek Egészség
Szívesen megosztom mindenkivel a tapasztalatomat a halolaj fogyasztássál kapcsolatban, mert sokat segít a lányaim fejlődésében, és az egészségük megtartásában. Eszter már 8 éves, és 4 éves kora óta minden fűtési szezonban előjött a testén az ekcéma, amire a háziorvosunk szteroidos krémet és zsírzó krémet írt fel. Én már akkor idegenkedtem ettől, mert csak tünetileg kezelte a problémát, de az okot nem szűntette meg és amúgy sem szeretem a gyerekeim szervezetét mindenféle idegen anyaggal terhelni.
Tavaly augusztusban kezdtem adni neki és a kisebbik lányomnak is a Kids halolajat, amit azóta is szednek. Eddig sem voltak betegesek, de a nagy telet megúsztuk egy-két náthával és egy torokgyulladással, az ekcéma pedig elő sem jött Eszter bőrén. Julcsi, aki most ment óvodába, szépen beilleszkedett, egészséges és jól érzi magát a "bőrében".
Február óta én is szedek halolajat, mert eléggé csúnya, visszeres a lábam, ami tavalyig nem is okozott problémát, inkább esztétikailag, de ezen a télen, mivel ülőmunkát végzek, sajnos elkezdett fájdogálni a lábam. Azt nem állítom, hogy visszafejlődött volna a lábamban a visszértágulat, de a fájás, viszketés már nem olyan mértékű, mint tavaly.
Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki tenni akar az egészségéért.
Koszt Ferenc, Budapest » Izületi problémák
Idén töltöm be a hatvanadik évemet. Rendszeresen teniszezem heti kb. 5 órát.
Három évvel ezelőtt erős boka és térdizületi fájdalmam miatt, ami főleg reggelente jelenkezett a felkelés után, azt hittem abba kell hagynom kedvenc sportom a teniszezést. Akkor hívta fel figyelmemet kedves barátom a halolajra, próbáljam ki, türelemmel legyek, hatását 3-4 hét múlva fogom tapasztalni.
Úgy voltam vele, ártani biztos nem fog, szedtem napi egy kávéskanállal.
Vártam türelmesen a hatást, és szinte észrevétlenül múlt el a reggeli "nehéz indulás". A jóra, a természetes állapotra nem figyel fel rögtön az ember, csak pár hét után döbbentem rá, hogy jobban megy a játék, s nem fájnak az izületeim. És ez tart a mai napig. Azóta rendszeresen szedem fogyasztok halolajat, ami már a napi étrendem részévé vált.
Köszönöm a barátomnak,hogy felhívta figyelmem erre a nagyszerű halolajra, akivel azóta nagy csatákat vívunk a teniszpályán.
Bársonyos Tiborné, Kecskemét » Szívinfarktus
Szívinfarktusom volt 3 évvel ezelőtt, ezt követően kezdtem el szedni folyamatosan az Eskimo-3 kapszulákat. Csak pozitív dolgokat tudok róla mondani. sokat változtattam az étrendemen is, de érezhető ennek a terméknek a többlethatása.
Várkonyi Gáborné Anikó, Veszprém » Koleszterinszint
Barátnőmnek magas volt a koleszterin szintje, sok volt a zsír a vérében. 4 hétig fogyasztotta az Eskimo-3 olalajt, és nagyon sokat javultak a vizsgálatok és tesztek eredményei. Vérnyomása 180-ról 140-re ment le ezen időszak alatt. Ez a termék igazán hatékony.
Kicska Szabolcsné, Fehérgyarmat » Autizmus
Kicska Szabolcsné vagyok, egy 5 és fél éves autista kisfiú édesanyja.
Dávidnál 3 és fél éves korában diagnosztizálták a problémát. Ebben az időszakban nagyon nehéz volt foglalkozni vele. Nem beszélt, nem figyelt ránk, élt a maga kis világában, és egy percig sem tudott egy helyben megülni. Mindenhol információkat kerestünk, próbáltunk utánajárni, hogyan kezelhető az autizmus.
Szerettük volna mindent megtenni Dávidért. 3 évvel ezelőtt a gyermekorvosunknál a Babák, mamák, gyerekek kiadványban olvastam először a halolaj jótékony hatásairól. Itt nálunk Fehérgyarmaton akkor még nem volt beszerezhető halolaj, ezért eddig Nyíregyházáról hozattuk.
Szerencsére ma már az egyik patikában rendszeresen tartanak, igaz, drágább a szállítási díj miatt.
1 hónap rendszeres szedés után már éreztük a pozitív változást. Dávid érdeklődött minden iránt, már ő kezdeményezte a játékot velünk, és elkezdett szótagokat mondogatni. A korai fejlesztésen is dicsérték: figyelmesebb és hosszabb ideig leköthető lett.
Földöntúli érzés volt, olyan öröm nekünk, amit nem lehet leírni! Folyamatosan kapta a halolajat és látványosan fejlődött. Manapság ott tartunk, hogy ő az első autista gyerek, aki Fehérgyarmaton óvodába jár. Imádja a közösséget, és őt is nagyon szeretik. Mindenkivel barátságos, és mindenkivel elfogadó. Szobatiszta, tanulékony, okos kisfiú, bár nem beszél még tisztán, de mondókákat, énekeket tanul.
Nagyon büszkék vagyunk rá! Jó esélyünk van rá, hogy önálló teljes értékű felnőtt lehessen belőle, bár még sokat kell tennie, tennünk ezért.
Gárdonyi Péter, Székesfehérvár » Vérnyomás, Epe, Gyomor
Szeretnék Önöknek köszönetet mondani, mivel segítettek nekem a vérnyomásom rendbehozatalában. A Halolaj kapszula szedésével vérnyomásom kb 1-1,5 hónap alatt teljesen noramlizálódott, gyomor és epepanaszaim, fájdalmaim megszüntek, úgy érzem magamat mintha újjászülettem volna. Kezelőorvosom is elcsodálkozott az állapotomon. Annyira fellelkesült, hogy ős is rendelt 2 üveggel az Eskimo-3-ból.
Mágori Tamás, Debrecen » Kutyák
2 dobermanom van és gyakran jelennek meg a bőrükünk, gyulladt fertőzött foltok. 2 éve minden ilyen előforduláskor Eskomo-3 Halolaj kaszulát adok nekik. A bőrbetegség nagyon gyorsan megszűnik, és a kutyák is imádják az ízét. Üdvözlettel Tamás.
Párkonyi Emil, Nyíregyháza » Magas Vérnyomás, Szívbajok
Feleségemnek éveken keresztül gondot okozott a magas vérnyomása, és baj volt a szívével is, ami miatt rendszeresen szedett gyógyszereket. Mindössze 4 hétig fogyasztott az előírtak szerint napi 5 ml halolajat és vérnyomása számottevő mértékben noramlizálódott. Még 1 hónapig szedte és teljesen rendbe jött. Nagyon köszönöm a gyors kiszállítást.
Fenyves Péter, Budapest » Magas Koleszterinszint
A napokban vásároltam be Önöknél halolajat és kérték, hogy írjam meg tapasztalataimat a termékkel kapcsolatban. Ezúton megteszem.
47 éves vagyok, hosszú éveken át emelkedett volt a vérzsír szintem (koleszterin 6-8, triglicerid 3-5). Vékony testalkatú vagyok, szinte egyáltalán nem eszem jellemzően koleszterin dús ételeket. Orvosom rám ijesztett, hogy ha nem tudok záros határidőn belül valamit tenni az értékeimmel, akkor az érelmeszesedés veszélye miatt vérzsír csökkentő gyógyszert kell majd szednem, bár jócskán lehetnek mellékhatásai.
Hogy teljes legyen a kép: szintén évek óta vérnyomáscsökkentőt is szedek, időnként zavaró szívritmuszavar is jelentkezett. Gyógyszerész ismerősöm halolaj folyamatos szedését javasolta, de ugyanakkor határozottan lebeszélt az ismeretlen alapanyagú, kétes minőségű (ámbár olcsóbb) termékekről.
Ekkor kezdtem el szedni a halolaj kapszulát, napi kilenc szemet, de rájöttem, hogy a folyadékos kiszerelésből napi 5 ml. azonos mennyiség és jóval kifizetődőbb. Örömöm határtalan volt, abbahagytam a szedést és meg is feledkeztem az egész problémáról.
Egy év elteltével a kontroll ismét magas értékeket mutatott, újra elkezdtem hát szedni a napi öt millit. Értékeim normalizálódtak, a napi adagot 3-4 milliliterre csökkentettem és folyamatosan szedem. Meglepő módon a korábbi vérnyomáscsökkentő adagom csupán negyedére van csak szükség! Közérzetem, teherbíró képességem sokkal jobb lett. Köszönet érte.
Gálné Pakai Eszter, Kimle » Fejfájás és Ekcéma
Jelenleg 29 éves vagyok és három hónapos korom óta atópiás dermatitisszel (ekcéma) küzdök, mely tünetei az idő múlásával, ahogyan nőttem enyhültek, viszont egyes esetekben, mint például zord időjárás, ciklus előtti hormonális változások, stressz hatására általában rosszabbodtak, és olykor gennyes is volt általában a kezem.
Folyamatos olvasója vagyok a Patika magazinnak, és abban olvastam a halolaj jótékony hatásait, mivel nagyon szerettem volna, ha az esküvőmig szépen rendbe jönne a kezem. Anyósom patikai asszisztensként nagyon ellenezte, mivel szerinte nagyon leviszi a koleszterin szintemet és amikor ő szedett egy szintén omega-3 zsírsavat tartalmazó terméket, rosszul érezte magát tőle, így abba is hagyta. Én azonban ragaszkodtam, hogy hozzon nekem, és mikor elolvastam a honlapjukon az összehasonlító elemzéseket és tanulmányokat, rájöttem, hogy ő miért volt rosszul egy másik terméktől.
Szóval elkezdtem szedni, és egy hónap leforgása alatt tökéletesen helyrejött az ekcémám, szteroidos kenőcsök használata nélkül. Mostantól fogok áttérni a sima olaj használatára, mert a zselé egy kissé zavarja a gyomromat. Történetem második része a fejfájásomra gyakorolt jótékony hatása, ugyanis kb. hatéves kislány korom óta fejfájással küszködtem. Folyamatosan gyógyszereket szedtem rá és volt időszak, amikor már naponta kettő gyógyszert kellett bevennem és majdnem minden nap. Több vizsgálaton részt vettem emiatt, hasztalanul. Végeztem méregtelenítést és májtisztitó kúrát is emiatt, de túlságosan jobb nem lett.
Tavaly egy természetgyógyász javaslatára gingko tablettát kezdtem el szedni, és végigcsináltam egy kúrát, majd fenntartóként hetente egyszer szedtem. Mióta elkezdtem a halolajat, nem szedtem a gingkot, nehogy kölcsönhatás legyen, amiről nem tudok, és azóta nem is szedtem gingkot csak 1 alkalommal és a fejfájásom lekorlátozódott csak a ciklusom idejére és a nagyon erős fronthatásra.
A háziorvosom szerint ér eredetű fejfájásom van, de azért nem küld el érvizsgálatra, mert felesleges szerinte. Így aztán mikor elmondtam neki, hogy mit szedtem rá, megdicsért és szorgalmazta a továbbiakban is.
Szóval nekem nagyon bevált a halolaj és továbbra is szedem, mert úgy tudom, hogy megszakítás nélkül lehet szedni.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

2009 - 2017 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.